4.8 C
Knokke-Heist

1.000 EUR verzameld voor het Warm Nest in Knokke-Heist

Het Wit-Gele Kruis, afdeling Oostkust, heeft een mooi bedrag van 1.000 EUR verzameld en schenkt dit aan Warm Nest in Knokke-Heist. Warm Nest is een ontmoetingsplaats voor mensen met kanker. Zij kunnen hier terecht voor bijv. een luisterend oor of contact met lotgenoten. Ook mantelzorgers van kankerpatiënten zijn er trouwens welkom.

Wendy Van Renterghem, afdelingsverantwoordelijke bij het Wit-Gele Kruis: “Als thuisverplegingsorganisatie komen we bij heel wat mensen thuis over de vloer die geconfronteerd worden met kanker. We merken dat kanker ook een hele zware impact kan hebben op mentaal vlak. Een initiatief als Warm Nest komt hier aan tegemoet door de extra begeleiding die ze bieden. Je kan er zowel terecht voor een kleine babbel als voor aangepaste activiteiten of psychologische begeleiding. Met deze verzamelde 1.000 euro hopen we deze ontmoetingsplaats te steunen zodat er enkele extra activiteiten georganiseerd kunnen worden.”

Like & deel onze nieuwsberichten

Geniet elke dag van onze gratis krant en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. We waarderen het als je onze berichten op sociale media leuk vindt en deelt, dit helpt ons om onze inhoud nog verder te verspreiden. Dank je wel voor je steun en we hopen je regelmatig terug te zien!

logo kneistikrant

Ook dit moet je even lezen