11.8 C
Knokke-Heist
your alt tag'

10 jaar Jeugdclub ‘t Verzet

Op zaterdag 24 september viert Jeugdclub ‘t Verzet feest, want dan zijn ze al 10 jaar gevestigd op de site van Duinenwater in Knokke-Heist. Om ons tinnen jubileum niet zomaar te laten voorbij gaan, organiseren we een groots feest voor jong en oud. Tijdens deze feestelijke avond, komen we graag samen met iedereen die de afgelopen 10 jaar eens langskwam in ‘t verzet of in de toekomst wil kennismaken met onze werking.

Onder impuls van het toenmalige gemeentebestuur werd er bewust gekozen voor een permanente locatie binnen Knokke-Heist. Met deze ontmoetingsplaats als resultaat, werd 10 jaar geleden volop ingezet op de vraag van de plaatselijke jeugd. De combinatie van een jeugdcafé, een polyvalente zaal en repetitielokalen is vandaag de dag nog altijd een welgekomen plaats voor jongeren en plaatselijke muziekgroepen. We blikken dan ook graag met heel wat dankbaarheid terug op de afgelopen 10 jaar, maar kijken ook vol enthousiasme uit naar de toekomst van ‘t Verzet.

Op zaterdag 24 september zorgen ze voor een gevarieerd muzikaal aanbod in onze feestzaal, waarbij elke artiest wel een link heeft met het jeugdhuis en zijn repetitielokalen. De toegangsprijs is gratis, zodat iedereen volop kan genieten van deze feestelijke avond. In Buskruit kan je je talenten bovenhalen tijdens allerlei authentieke cafespelen, waarbij we met enkele relikwieën de herinneringen willen naar boven brengen van De Beurze en ‘t Verzet. Ondertussen zorgt Soulstew voor de hongerigen onder de aanwezigen, want in haar foodtruck kan je proeven van de meest verrassende taco’s ter wereld. Kortom: alle ingrediënten zijn aanwezig voor een memorabele avond in ‘t Verzet.

Algemene informatie;

Instagram: @jeugdclubtverzet 

Datum: Zaterdag 24 september

Openingsuren: Van 14u tot 2u

Toegang en prijzen: GRATIS

FB event: https://fb.me/e/3Bziom9j6

Algemeen dagverloop per dag:

14u-16u: DJ MIKE 

16u-17u: DJ DRUNKEN SAILOR

17u-18u: ALL ABOUT KRIS/DISTEL

18u-19u: DJ RANDY RANDY

19u-20u: BEARFEET

20u-21u: DJ DIME

21u-22u: THE PURPLEMACHINE

22u-23u: DJ RANDY RANDY/ DRUNKEN SAILOR

23u-00u: ROBERT.

00u-02u: KRULLE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen