HomeKnokke-HeistKneistiTV1000ste lid bij TC Duinbergen

1000ste lid bij TC Duinbergen

Vorig jaar investeerde Tennisclub Duinbergen in 4 padelvelden. Deze nieuwe racketsport is heel populair. Dit succes is te danken aan de het feit dat de sport heel laagdrempelig is, je komt vrij snel tot het spelen van leuke rally’s. Het is ook heel leuk dat je in bijna alle weersomstandigheden kan blijven spelen.

Dit zorgde voor een echte toeloop aan nieuwe leden voor onze club. Ook heel wat eigen tennisleden kozen voor een combi lidmaatschap. We zijn dan ook heel erg verheugd om vandaag 1 juli ons 1000ste lid in de “picture” te zetten. Elise De Timmerman is ons gelukkige 1000ste lid en bieden we een gepersonaliseerde clubtrui aan en een lekkere fles champagne in het bijzijn van Burgemeester Piet De Groote, Schepen Anthony Wittesaele.

Niet leden zijn ook welkom om padel uit te proberen en te beoefenen. Leden leren nieuwe spelers ontdekken door de verschillende whatsapp groepen per niveau.

Binnen onze Tennis en Padelclub kan je ook altijd terecht in onze campus voor tennislessen, padellessen, competitie trainingen, start to tennis of padel voor jeugd en volwassenen.

We organiseren  dubbelavonden, ochtenden, een laddercompetitie, jeugdevenementen en verschillende tornooien. Je kan ook gewoon langskomen in ons gezellig clubhuis of aansluiten bij de BBQ avonden. Het Bestuur wil alle leden bedanken voor het vertrouwen in onze Tennis en Padelclub. We kijken uit naar een prachtige zomer vol tennis en padelplezier.

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers