Home Cultuur 11 getalenteerde kunstenaars gaven het beste van zichzelf

11 getalenteerde kunstenaars gaven het beste van zichzelf

Jeugdclub ‘t Verzet werd afgelopen weekend omgetoverd tot een heuse tentoonstellingszaal tijdens ART’ist! Met een 200-tal bezoekers gedurende het hele weekend brachten 11 getalenteerde kunstenaars het beste van zichzelf tijdens een succesvolle eerste editie.  

Klassieke schilderkunst, straffe fotografie, boeiende tekenkunst en innovatieve installatiekunst zorgden voor een fijne dynamiek en een tentoonstelling om niet te vergeten.  

Naast de gevarieerde collectie aan kunstwerken, verbaasde jong talenten iedere bezoeker met hun interessante opstelling. Van kaders vastgehecht aan herassen tot foto’s geplakt aan houten palletten. De innovatie en creativiteit barstten uit zijn voegen! Ook konden bezoekers coronaproof genieten van een drankje in het gezellige bubbelcafé bij de tentoonstelling.  

Om 16 en 17uur werden de bezoekers verrast door een live performance en synth & bass concert die je uit je stoel omverbliezen. Enkele gelukkigen grepen hun kans om een aantal werken te kopen tijdens de veiling. Dit bracht een mooie 70 euro op t.v.v. De Kleine Dennen. 

Kortom : ART’ist was zeker de moeite waard om te ontdekken. Voor de mensen die dit jammer genoeg moesten missen, geen nood! Plannen voor een tweede editie in 2021 zijn al helemaal in de maak. Houd de Facebookpagina van jeugdclub ‘t Verzet zeker in de gaten! 

- Advertisment -

Lees ook dit

Het Weer in Knokke-Heist en de Zwinregio

De dag start betrokken met wat motregen of lichte regen, daarna blijft het droog maar er verschijnen weinig of geen opklaringen. Nevel en plaatselijk...

Gemeentebestuur KH verwerkt economische relanceplan nu ook in meerjarenplan

Voor het einde van het jaar dat volgt op de gemeenteraadsverkiezingen wordt een meerjarenplan vastgesteld. Dat meerjarenplan bestaat uit een strategische nota, een financiële...

Recente reactie van onze lezers