HomeCultuur11-juli viering met Johan Verminnen

11-juli viering met Johan Verminnen

Op zondag 11 juli 2021 om 11 uur viert Knokke-Heist “Vlaanderen feest” in het Cultuurcentrum Scharpoord. Na de verwelkoming door waarnemend burgemeester Kris Demeyere volgt een optreden van Johan Verminnen. Na het dankwoord van schepen van Cultuur Annie Vandenbussche wordt de 11-viering traditioneel afgesloten met het lied van de Vlaamse Gemeenschap onder leiding van Tony Venneman. Omwille van de geldende coronamaatregelen is nadien geen receptie voorzien. 

Johan Verminnen 

Johan Verminnen is één van de boegbeelden van het Nederlandstalig lied. Samen met zijn vijf excellente muzikanten brengt hij pakkende parels zoals ‘Laat me nu toch niet alleen’, ‘Brussel’, ‘Mooie Dagen’, ‘Ik wil de wereld zien’, ‘Zingen tot morgenvroeg’, … Het pure chanson is de essentie voor Johan maar heel zijn loopbaan al boetseert hij er andere zaken rond: Latijns-Amerikaanse sfeer, jazzy invloeden en andere muziekjes die niet van onder de eigen kerktoren afkomstig zijn. Een Vlaamse Brusselaar met een brede muzikale wereldvisie. 

Maximum 200 toeschouwers 

De organisatie van de 11 juli-viering wordt georganiseerd binnen de opgelegde voorwaarden in het basisprotocol Cultuur. Het gemeentebestuur vraagt iedereen om de richtlijnen (afstand houden, mondmasker) te respecteren. Er is een maximumcapaciteit van 200 personen in de zaal toegelaten. Reserveer dus tijdig je ticket. 

Reservatiekost 2 euro 

Indien je graag aanwezig bent, gelieve je plaats te reserveren via het onthaal van het Cultuurcentrum T 050 630 430 of via cc.ticket@knokke-heist.be. Het Cultuurcentrum vraagt hiervoor een reservatiekost van 2 euro. Er kunnen slechts 2 tickets per adres besteld worden. De toegangskaarten worden voor je klaargelegd aan het onthaal van Scharpoord.  

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers