9 C
Knokke-Heist

2.000 euro en drie maanden rijverbod

Een trucker uit Nederland heeft zwaar te lijden onder de gevolgen van zijn onverantwoorde rijgedrag zo bleek op de Brugse rechtbank. In maart vorig jaar veroorzaakte hij een ongeval waarbij visser Frank Vlietinck, een fietser uit Knokke-Heist, het leven liet.

De rechter heeft de trucker veroordeeld tot drie maanden celstraf met uitstel, een geldboete van 2.000 euro en drie maanden rijverbod. Dit wordt door de zus van het slachtoffer als te mild bestempeld, ze had samen met haar broer nog grote plannen. Gelukkig heeft zijn broer Antoine Vlietinck, voormalig eigenaar van krantenwinkel ‘t Gazetje, begrip voor de situatie en is hij vooral blij dat de zaak nu is afgerond en het rouwproces kan starten. Frank, was een enorm graag geziene man binnen de visserijgemeenschap.

Ondanks de maatregelen om de oversteek veiliger te maken (de werken zijn deze week begonnen), blijven er nog altijd zwarte punten in het Zeebrugse havengebied.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Like & deel onze nieuwsberichten

Geniet elke dag van onze gratis krant en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. We waarderen het als je onze berichten op sociale media leuk vindt en deelt, dit helpt ons om onze inhoud nog verder te verspreiden. Dank je wel voor je steun en we hopen je regelmatig terug te zien!

logo kneistikrant

Ook dit moet je even lezen