4.8 C
Knokke-Heist

2 kandidaten gaan voor prins(es) carnaval van Knokke-Heist

Zoals elk jaar nodigde de werkgroep carnaval de kandidaten voor prins(es) carnaval uit op de vergadering. Schepen Astrid Mestdach vroeg de kandidaten naar wat hen drijft om deze uitdaging aan te gaan.

Chris Osaer, ging mee in de stoet met groep Carnavalkiekens en heeft 12 jaar naast een Heists café gewoond. Goesting zat er altijd in om eens prins te worden en om carnaval Heist op de kaart zetten. Chris kijkt uit om er samen met zijn gevolg een toffe campagne van te maken.

Kandidaat Mirjam stelt zich voor de derde keer op rij kandidaat. De reden waarom Mirjam opnieuw kandidaat is: omdat ze de stoet gemist heeft dit jaar en dit dolgraag ten volle wil meemaken. Haar motto: carnaval is leute en plezier en dat moeten we uitstralen.

Like & deel onze nieuwsberichten

Geniet elke dag van onze gratis krant en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. We waarderen het als je onze berichten op sociale media leuk vindt en deelt, dit helpt ons om onze inhoud nog verder te verspreiden. Dank je wel voor je steun en we hopen je regelmatig terug te zien!

logo kneistikrant

Ook dit moet je even lezen