Home Knokke-Heist Gelukkig Nieuwjaar en bedankt

Gelukkig Nieuwjaar en bedankt

Wouter van Kerckhove (links) – Geert Deman (rechts)

De champagne is op. En de oven mag uit, voor fijne hapjes waar je vaak meteen je tong aan verbrandt zijn op. Het laatste blaadje van de kalender van 2019 ligt al een paar dagen bij het papier en Karton. Een jaar vol met dingen die nog nooit gebeurd zijn is twee dagen oud. Maar die zullen gebeuren. Soms onverwachts, maar altijd onontkoombaar. Ergens rijpt al een nieuwe aanslag. Of de nieuwe zomerhit. The Next Big Thing in Knokke-Heist en de Zwinregio zal ook in 2020 komen en dan willen wij er als lokale krant weer bij zijn. Afgelopen jaar zijn we gestart met een echte cameraploeg. Erik Hollé en Yvan Kaux doorkruisen onze gemeente op zoek naar leuke beelden en nieuws. Afgelopen jaar brachten we 2470 nieuwsberichten die samen 3 398 880 keer werden gelezen (Google Analytics) waarvan 54% vrouwen. Onze meeste lezers zijn boven de 35 jaar oud en houden van reizen en genieten. Bijna 6500 mensen hebben een abonnement (zie ze nu moeten vernieuwen).

Vandaag blazen we met onze krant 12 kaarsjes uit en zijn zonder twijfel het sterkste “merk” van Knokke-Heist. We willen dit graag blijven verder doen in 2020. In naam van onze 26 vrijwilligers wil ik samen met Wouter van Kerckhove, voorzitter van Sea Fun de lokale omroep van Knokke-Heist iedereen graag een gelukkig nieuwjaar toe en een goede gezondheid voor onze lezers en luisteraars  en iedereen die ze lief hebben!

Veel leesplezier,

Geert Deman

Uitgever – Eindredactie

1 REACTIE

  1. Ik vind dat de ik de redactie van “Kneistikrant” zeker niet te veel in de bloemetjes zet door ze zelf van harte te bedanken voor hun interessante informatie dewelke je soms via andere bronnen moeilijk of niet aan de weet komt. Daarom wens ik ze een VOORSPOEDIG EN GELUKKIG 2020 toe!!!

Comments are closed.