Home Sport Kneistivoetbal: RKFC op koers

Kneistivoetbal: RKFC op koers

In tweede amateurklasse namen onze jongens van RKFC het zaterdag op tegen Sint-Niklaas in een inhaalwedstrijd. Ondanks een wedstrijd minder gespeeld te hebben, staat Knokke nu al zeven punten los van Oudenaarde, de tweede in de stand. 

Sinds Yves Van Borm weer de sportieve touwtjes in handen heeft, beleeft Knokke weer hoogdagen. De ambitie is duidelijk, opnieuw promoveren naar eerste amateurklasse, en daar een vaste waarde worden. Van Borm moet de wedstrijd wel in de tribune volgen, na zijn rode kaart tegen Harelbeke. Hij zag hoe zijn ploeg de wedstrijd domineerde, en in de 38ste minuut op voorsprong kwam met een fenomenale pegel van Abdelhakim Laref.

Vier minuten later was de wedstrijd al gespeeld. Maxime Vandewalle knalde de 0-2 op voorzet van Oliveira mooi binnen.

In de tweede helft verzuimde RKFC de score nog verder uit te diepen, al trakteerde Knokke de supporters nog op een aantal leuke acties. Ook Tom De Sutter speelde een gretige partij. Desondanks kreeg hij in Sint-Niklaas geen cadeaus.

RKFC wint met 0-2, en mag zich opmaken voor de volgende kraker.