Home Sport Voetbalstadion in het Burgemeester Graaf Leopold Lippenspark is nu ook officieel open

Voetbalstadion in het Burgemeester Graaf Leopold Lippenspark is nu ook officieel open

Het gloednieuwe voetbalstadion op het Burgemeester Graaf Leopold Lippenspark is nu ook officieel open. Dit gebeurde door Schepen van Sport Jan Morbee en Schepen Kris Demeyere tijdens de RKFC nieuwjaarsreceptie.

Een aantrekkelijk, open sportpark met moderne infrastructuur voor diverse sporten. De ambitie van het gemeenbestuur in Knokke-Heist lag hoog en het stadion zelf mag er zijn, net zoals de huidige resultaten van RKFC. Voor onze reporters Eric Hollé en Yvan Kaux ondertussen hun tweede thuis! Tijd dus voor een reportage.

1 REACTIE

  1. Allemaal mooi hoor, maar had men nu echt niet beter eerst gezorgd, om het fel verouderd rusthuis gelegen in Westkapelle te openen , na het slopen of vernieuwen kan er dan ook gedrumd worden om het lintje te knippen en zo in de kijker staan…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here