Home Cultuur Steven Mahieu komt naar CC Scharpoord

Steven Mahieu komt naar CC Scharpoord

Binnen exact een maand, 8 februari om 20 uur, staat hij in CC Scharpoord op de planken… De hilarische Steven Mahieu met zijn Full Contact Tour. Deze tournee toont de comedian op zijn best: heftig!

Op dertien jaar tijd is Steven Mahieu uitgegroeid tot een vaste waarde: volle zalen, lovende recensies en steeds maar groeiend publiek. Zijn debuut ‘MAHIEUSTUEUS’ won de jury- én publiekprijs op Humorologie. Zijn volgende, ‘Maniak’, bevestigde met vier sterren in alle pers. Drie jaar later leverde hij ‘Zonder Filter’ af en ook deze werd lovend onthaald. VRT NWS sprak zelfs van “het beste wat hij al gemaakt heeft”.

Hoe langer hoe meer weet Steven waar hij voor gemaakt is: onder de huid proberen te kruipen van zichzelf en zijn publiek. Je zal hem niet snel op televisie zien of in een of andere videoblog. Hij voelt zich het best met het pure spul: het podium.


Koop nu je ticket! Cultuur.Knokke-Heist.be of 050/630.430