Home Burgerlijke Stand In de Heilig Hartkerk nam men zaterdag afscheid van Philip Cracco

In de Heilig Hartkerk nam men zaterdag afscheid van Philip Cracco

Afgelopen zaterdag hebben vrienden en familie afscheid genomen van Philip Cracco (56). Hij stierf eerder deze week na een jarenlange strijd tegen kanker. De begrafenis vond plaats in de Heilig Hartkerk aan de Dumortierlaan.

De succesvolle zakenman laat ook twee kinderen na: Marie-Julie-Pascale (21) en Pieter-Jan-Michiel (24). “De leukste feestjes, zotte reizen, zelf uit een vliegtuig springen: het zijn allemaal dingen die ik al vroeg mocht meemaken dankzij jou”, citeert Het Nieuwsblad Marie-Jullie-Pascale. “Het moment waarop ik besefte dat ik veel van je weg heb, is de momenten dat we ruzie maakten. Beiden te koppig om sorry te zeggen, maar ook beiden beseffend dat we elkaar zo graag zagen.

Ook zoon Pieter-Jan-Michiel nam het woord. Hij had een gedicht geschreven en sloot snikkend af met de woorden: “Ik zie je graag”.