Home Het Weer in Knokke-Heist Het Weer in Knokke-Heist

Het Weer in Knokke-Heist

Vandaag wisselen eerst zon en wolkenvelden elkaar af. Geleidelijk neemt de bewolking. Vanaf de late namiddag valt er af en toe wat lichte regen, in de loop van de nacht gaat het harder regenen. Goed zicht, matig in de neerslag. Maxima rond 9 °C, ’s Avonds neemt de temperatuur verder toe. Vrij krachtige tot krachtige wind (5-6) uit ZZW, krimpend naar Z en ’s avonds toenemend tot stormachtig (8).

Dinsdag is het zwaarbewolkt tot betrokken. Eerst regent het goed door, later volgen er perioden van lichte regen. Goed zicht, matig in de neerslag. Maxima rond 12 °C. Vrij krachtig tot krachtige wind (5-6) uit ZW, krimpend naar ZZW en toenemend tot stormachtig (8) ’s avonds.

Woensdag is zwaarbewolkt tot betrokken met regen. In de loop van de namiddag of tegen de avond wordt het droog en nadien klaart het tijdelijk volledig op. Matig, later goed zicht. De maxima rond 11 °C worden ’s morgens bereikt. Krachtige tot harde wind (6-7) uit ZZW, ruimend naar WZW en afnemend tot vrij krachtig (5).

Donderdag wisselen wolkenvelden en opklaringen elkaar af. Er is wel steeds veel hoge bewokling. ’s Avonds neemt de bewolking toe gevolgd door regen. Goed zicht, later matig in de regen. Maxima rond 12 °C. Vrij krachtige wind (5) uit Z tot ZZO, toenemend tot krachtig (6).

Vrijdag is het wisselend bewolkt. Er is nog kans op een buitje. Goed zicht, matig in de neerslag. Maxima rond 9 °C. Krachtige wind (6) uit WZW, ruimend naar W en afnemend tot vrij krachtig (5).

Langetermijnverwachting van zaterdag 18/01/20 tot woensdag 22/01/20

De kern van het Azorenhoog lijkt zich tijdens het weekend in de richting van West-Europa te verplaatsen waardoor we ons tijdelijk aan droog en rustig weer kunnen verwachten. De maxima schommelen rond 7 °C en er is kans op nachtvorst.