Home Knokke-Heist Snoeiwerken tussen Eeuwfeestlaan en Abraham Hansplein en langs de Heistlaan

Snoeiwerken tussen Eeuwfeestlaan en Abraham Hansplein en langs de Heistlaan

In opdracht van het gemeentebestuur worden de bomen op de middenberm van de Elizabetlaan, tussen de Eeuwfeestlaan en het Abraham Hansplein gesnoeid. Op maandag 13 en dinsdag 14 januari 2020 wordt in de richting van Knokke gewerkt. Op woensdag 15 en donderdag 16 januari 2020 gebeurt dit in de richting van Heist. De linkerhelft van de rijbaan wordt telkens plaatselijk ingenomen door de werfwagens.  Het doorgaand verkeer zal over de parkeerstrook kunnen rijden.   Parkeren is in de werkzone niet toegelaten.

Op dit ogenblik zijn er ook snoeiwerken bezig langs de Heistlaan. Deze zorgen voor beperkte plaatselijke hinder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here