Home Zwinregio AZ Zeno scoort met “ambulance ambiance”

AZ Zeno scoort met “ambulance ambiance”

Heb jij nood aan een nieuwe job? Dan pikt deze unieke ambulance ambiance je met plezier op. Want AZ Zeno is altijd op zoek naar collega’s die houden van een stevige dansplaat en fun op het werk. En ook van een job in de zorg natuurlijk. 

Wil je weten hoe het werkt? Ga naar www.ambulance-ambiance.be en ontdek hoe een ritje met de leukste ambulance ter wereld eruitziet.

AZ Zeno wil een baken zijn in de gezondheidszorg voor de regio Noord-West-Vlaanderen gaande van De Haan tot Brugge over Maldegem met inbegrip van West-Zeeuws-Vlaanderen. Daarenboven willen ze verbonden zijn in een netwerk met gelijkwaardige partners.

Als ziekenhuis willen ze basiszorg van topkwaliteit aanbieden aan de inwoners van de regio en alle toeristen. AZ Zeno willen topzorg aanbieden in zorgvuldig gekozen niches, in samenspraak met de artsen en in het belang van onze vergrijzende bevolking.

Ze willen dat de ervaringen van hun zorgvragers op een uitzonderlijk en uniek niveau kan worden getild en als dusdanig beleefd worden.

‘Op vandaag heeft AZ Zeno een dertigtal openstaande vacatures. “We zoeken verschillende verpleegkundigen en artsen, maar ook paramedici en medewerkers voor de huishoudelijke dienst’, gaat Van Leeuwe verder. ‘Daarom pakken we uit met de ambulance-ambiance: een ziekenwagen die we hebben omgebouwd tot feestbus.Tijdens de campagneperiode kunnen kandidaten de ambulance-ambiance bellen. Die komt hen dan oppikken en brengt ze naar het ziekenhuis voor een sollicitatiegesprek. Om de actie in de kijker te zetten, namen we een video op met eigen medewerkers als figuranten. Op deze originele manier proberen we op te vallen bij de doelgroep’, besluit Ruben Van Leeuwe.

AZ Zeno is een ziekenhuis met vestigingen in Knokke-Heist, Blankenberge en Maldegem. In 2017 opende de nieuwbouw in Knokke-Heist en ook in Blankenberge en Maldegem worden de gebouwen volop gemoderniseerd. Vandaag werken er 900 personeelsleden en 95 artsen.