Home Het Weer in Knokke-Heist Het Weer in Knokke-Heist

Het Weer in Knokke-Heist

Geleidelijk komen er vandaag enkele opklaringen maar die verdwijnen algauw en dan wordt het opnieuw betrokken met regen. Maxima rond 11 à 12 graden en het zicht is matig tijdens de neerslag. De wind waait vrij krachtig tot krachtig (5 à 6) uit ZW, krimpend naar ZZW en toenemend naar stormachtig (8). Rukwinden tot 90 km/u.

Woensdag: betrokken met regen, na de middag wordt het droger en komen er opklaringen. Maxima rond 9 à 10 graden en het zicht is matig tijdens de neerslag. De wind waait hard (7) uit ZZW, ruimend naar WZW en afnemend naar vrij krachtig tot krachtig (5 à 6).

Donderdag: zonnige perioden en overwegend droog. Tegen de avond wordt het zwaarbewolkt en kan er wat regen vallen. Maxima rond 12 graden en het zicht is goed. De wind waait vrij krachtig (5) uit Z, tijdelijk krimpend naar ZZO en toenemend naar krachtig (6).

Vrijdag en zaterdag wordt het geleidelijk koeler maar moeten we ook rekening houden met af en toe een bui. Tussenin is er plaats voor zon. Het zicht is goed, behalve tijdens de buien. Vrijdag waait de wind vrij krachtig tot krachtig (5 à 6) uit ZW, krimpend naar ZZW en afnemend naar vrij krachtig (5). Zaterdag waait de wind matig (3 à 4) uit WZW, ruimend naar NW en toenemend naar vrij krachtig (5).

Langetermijnverwachting van zondag 19/01/20 tot donderdag 23/01/20

Een uitloper van het Azorenhoog breidt zich uit naar de Britse Eilanden, waardoor wij in een noordelijke aanvoer van licht onstabiele lucht terecht komen. Met als gevolg dat het iets frisser wordt maar afgezien van een lokale bui meestal droog blijft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here