Home Justitie RKFC speler Jinty Caenepeel krijgt 140 uur werkstraf

RKFC speler Jinty Caenepeel krijgt 140 uur werkstraf

De rechtbank in Brugge heeft voetballer Jinty Caenepeel (ex- FC Eindhoven en ex-Excelsior) veroordeeld tot een werkstraf van 140 uur wegens geweldpleging in het uitgaansleven. Bij een knokpartij vorig jaar in Oostende liep het slachtoffer een sleutelbeenbreuk op.

Voor Caenepeel (23) was het zijn zesde veroordeling. Eerder moest hij onder meer voorkomen voor het vluchten na een ongeval en voor rijden onder invloed van cannabis. In 2017 kreeg hij in Rotterdam een geldboete opgelegd wegens diefstal.

Caenepeel was ook enkele wedstrijden actief voor AA Gent en Cercle Brugge. Hij speelt nu voor RKFC.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here