Home Het Weer in Knokke-Heist Het Weer in Knokke-Heist

Het Weer in Knokke-Heist

Weerfoto: Fred van Soomeren

Vandaag zijn er aanvankelijk nog opklaringen, de bewolking neemt toe en tegen de middag gaat het regenen. ’s Avonds wordt het droog en komen er bredere opklaringen. Goed zicht, matig zicht in de neerslag. De maxima worden voor de middag bereikt en liggen rond 10 °C. Harde wind (7) uit ZZW, ruimend naar WZW en afnemend tot krachtig (6).

Donderdag wisselen wolkenvelden af met zonnige perioden en blijft het droog. ’s Avonds neemt de bewolking toe. Goed zicht. Maxima rond 10 °C. Vrij krachtige tot krachtige wind (5-6) uit Z, krimpend naar ZZO en toenemend tot krachtig (6).

Vrijdag start betrokken met regen, in de loop van de namiddag komen er opklaringen en later is er kans op buien. Matig zicht in de neerslag, later goed zicht. Maxima rond 9 °C. Krachtige wind (6) uit ZW, ’s avonds ruimend naar WNW en toenemend tot hard (7).

Zaterdag start met veel bewolking en kans op een bui, daarna wisselen wolkenvelden af met zonnige perioden. Goed zicht. Maxima rond 10 °C. Vrij krachtige wind (5) uit W, ruimend naar NW.

Zondag wisselen zonnige perioden af met wolkenvelden. Goed zicht. Maxima rond 7 °C. Matige tot tot vrij krachtige wind (4-5) uit NW, ruimend naar NNW.

Langetermijnverwachting van maandag 20/01/20 tot vrijdag 24/01/20

Het hogedrukgebied boven de Britse Eilanden en West-Europa houdt waarschijnlijk tot en met donderdag stand. Dit zorgt voor een rustige en droge eerste helft van de week, met maxima rond 7 °C. Daarna zouden opnieuw storingen onze kust kunnen bereiken.