Home Knokke-Heist AZ Zeno gaat voor “Rapid Recovery”

AZ Zeno gaat voor “Rapid Recovery”

Alle patiënten die in AZ Zeno een knieprothese krijgen, volgen het programma  “Rapid Recovery”. Dit programma heeft als doel het herstel na de ingreep zo snel mogelijk te laten verlopen. De diagnose, behandeling en nazorg zijn optimaal op elkaar afgestemd om u letterlijk weer snel op de been te krijgen.

We vinden het heel belangrijk om u actief te betrekken en goed voor te lichten. Dat doen we tijdens een persoonlijk gesprek met onze coördinator en een maandelijkse infosessie. Daarnaast  gebruiken we een nieuwe tool, een “patient journey app”. De app is een herhaling van de info, die u mondeling krijgt. Deze info wordt verduidelijkt met foto’s en filmpjes. We gebruiken de app om op het juiste moment de juiste info door te sturen. Zo herinnert de app dat het tijd is om een afspraak te maken met de kinesist of stuurt het een berichtje dat u de volgende dag nuchter moet binnenkomen.

1 REACTIE

Comments are closed.