Home Knokke-Heist N-VA Knokke-Heist: Laat de rechterlijke macht onafhankelijk haar werk doen

N-VA Knokke-Heist: Laat de rechterlijke macht onafhankelijk haar werk doen

Vanuit de oppositie reageerde Groen/SP.a Knokke-Heist al op het onderzoek die loopt bij het parket. Ook N-VA laat nu van zich horen: “Audit Vlaanderen, een onafhankelijk orgaan van de Vlaamse overheid dat lokale besturen controleert, concludeerde in haar rapport dat de burgemeester bij een beleidsbeslissing aanwezig bleef.  Die beleidsbeslissing handelt o.a. over een onderwerp waarbij hij en zijn familie persoonlijke belangen hebben. Audit Vlaanderen gaf dit rapport door aan het parket.  Het parket is ondertussen een onderzoek gestart.

De N-VA neemt akte van het rapport Audit Vlaanderen en wacht nu het onderzoek van het parket af.  Wij hebben alle vertrouwen dat het gerecht in alle onafhankelijkheid haar werk zal doen”.