Home Haven Opnieuw twee arrestaties in dossier met koelwagen uit Zeebrugge

Opnieuw twee arrestaties in dossier met koelwagen uit Zeebrugge

In het onderzoek naar de 39 Vietnamezen die vorig jaar in het Engelse Essex dood zijn aangetroffen in een koelwagen die vanuit Zeebrugge was verscheept, zijn volgens de BBC dinsdagavond opnieuw twee nieuwe arrestaties verricht.

Het gaat om de 43-jarige Gheorge Nica uit Langdon Hills in Essex, nabij Grays waar de macabere ontdekking van de lijken is gebeurd. Die is op 29 januari op de luchthaven van Frankfurt gearresteerd op grond van een Europees arrestatiebevel. Hij verscheen reeds op 8 februari voor een rechtbank en kijkt aan tegen 39 aanklachten van doodslag en één van bendevorming om te helpen bij illegale immigratie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here