Home Knokke-Heist DJ MATTN ( vrouw van Dimitri Vegas) draait haar eerste dj-set van...

DJ MATTN ( vrouw van Dimitri Vegas) draait haar eerste dj-set van 2020 in Club Lipps

DJ MATTN ( vrouw van Dimitri Vegas ) draait haar eerste dj-set van 2020 in België, meer bepaald in Knokke-Heist, nl. club Lipps. Op 22 februari 2020!


Zaakvoerder en kennis van Anouk wist haar te strikken voor een exclusieve dj set. Dit nadat ze zopas haar nieuwe single released GIRLZ JUST WANNA HAVE FUN! DJ MATTN reist momenteel, dankzij haar grote succes, de wereld rond en vind je vooral op festivals. Het is dus niet gebruikelijk om haar nog live aan het werk te zien in een club.

Na haar set vertrekt Dj MATTN richting de Alpen om daar te draaien op de TML winter editie ’20.

Nodig familie en vrienden uit, reserveer jullie tickets via info@lipps.be! Kom genieten van de muziek van deze Vlaamse top dj en wie weet welke bv’s je die avond nog allemaal tegen het lijf zult lopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here