Home Cultuur Ghost van Musicalgroep MILO als Valentijnsgeschenk

Ghost van Musicalgroep MILO als Valentijnsgeschenk

Musicalgroep MILO brengt dit jaar in september Ghost, maar dat wist u ongetwijfeld al. De productie ‘Ghost’ is een voorbeeld van de ultieme eigentijdse musical met pop en rock muziek. Ghost combineert drama, humor en romantiek op de grens van leven, dood en liefde. De voorstellingen wordt opgevoerd in het vertrouwde CC Scharpoord in Knokke-Heist op 4, 5, 6, 10, 11, 12 & 13 september. De online ticketverkoop start nu zaterdag 15 februari. Tickets kosten 19 EUR en voor kinderen jonger dan 12 jaar is er een kortingstarief van 16 EUR.
Maar… aangezien het Valentijnsdag is en het verhaal van Ghost over de liefde gaat, kan u morgen de hele dag tickets bestellen aan 14 EUR per ticket. Het aanbod is geldig voor maximum 4 tickets voor één van de 8 voorstellingen en de betaling moet vóór 21 februari bij ons binnen zijn. 
Twijfel dus niet langer over uw Valentijnscadeau en geniet van een onvergetelijke romantische voorstelling van Ghost in september!
Bestel nu je tickets met Valentijnskorting aan 14 EUR!

En over liefde gesproken: musicalgroep MILO brengt in 2020 nog een tweede productie: Soldiers of love! Wat is er leuker dan een vakantie in het zonnige Spanje, omringd door je vrienden en familie en wie weet je eerste liefde? Een musical over die eerste kriebels natuurlijk!

​Soldiers of love wordt een swingende musicalkomedie doorspekt met de allergrootste hits uit de geschiedenis van het Eurovisiesongfestival.

Voorstellingen van ‘Soldiers of love’ zullen plaatsvinden op 23, 24 & 25 oktober 2020 in Westkapelle (Knokke-Heist).

De regie is in handen van Lander Van Loocke, die liefdevol omringd wordt door Sharon Slabbinck, Cato Goffin, Eva Brackman en Gilles Van Dyck.

We zijn nog op zoek naar stoere jongens! Aarzel niet en vul het auditieformulier in.
Ik ben een stoere jongen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here