Home Cultuur Kleur je met ons mee?

Kleur je met ons mee?

Foto: Marie Martine-stiene Callewaert

Van 21 februari tot en met 26 februari viert Knokke-Heist carnaval. Om gans de gemeente onder te dompelen in het feestgedruis pakt de ‘Het Hof der Prinsen’ ook dit jaar uit met de verkoop van de originele carnaval vlaggen die nu ook in Knokke opduiken . Die is voor 20 euro te koop in de Crazy Corner en bij Wijnen Bodyn. Stiekem dromen ze ervan om gans het parcours van de stoet te kunnen bevlaggen nu na jaren ook de reuzen Pier en Wanne weer zullen meelopen. “We moeten tonen hoe diep carnaval door onze aderen stroomt.”

Om allemaal nog wat feestelijker in te kleden, pakt uw digitale krant dit jaar ook uit met een opmerkelijk initiatief: de geel/groene poster met “Eist viert carnaval”. Deze GRATIS poster is te krijgen bij de Crazy Corner in de Kerkstraat.

“Met de posters willen we tonen hoe fier we zijn op ons carnaval als cultureel event”, klinkt het bij onze uitgever. “We roepen mensen op om tijdens carnaval massaal de vlag, posters en de geel/groene kleuren uit te hangen. Carnaval is samen met de Zoute Grand Prix het grootste event in Knokke-Heist. We moeten dit niet verstoppen, klinkt het bij de vele carnavalisten. Waarvan er zeker 2000 meelopen in de stoet(en).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here