Home Justitie 4 kneistse jongeren voor de rechter in een drugzaak

4 kneistse jongeren voor de rechter in een drugzaak

Nieuws uit de Brugse rechtbank

Een 22-jarige man uit onze gemeente riskeert 30 maanden cel voor de verkoop van zowat alle soorten drugs, schrijft het Laatste Nieuws vandaag. R.D. raakte naar eigen zeggen verslaafd in een instelling waar hij als jongere verbleef. Drie andere betrokkenen in het dossier hangen celstraffen tot 18 maanden boven het hoofd. Volgens de aanklager waren onze stadsgenoten S.V. (24),  N.V. (35) en K.V. (31) hoofdzakelijk afnemers, al werden die laatste twee ook vervolgd voor de verkoop van respectievelijk speed en cocaïne. Volgens de verdediging deden de jongeren dit als een soort rebellie tegen de maatschappij en hun ouders. Of de rechter meegaat in hun verhaal weten we op 9 april tijdens de uitspraak.