Home Justitie Vrijpartij liep uit de hand

Vrijpartij liep uit de hand

Nieuws uit de Brugse rechtbank

Een jong koppeltje uit Frankrijk werd in augustus vorig jaar binnengebracht op het politiebureau aan de Van Steenestraat in onze deelgemeente Knokke. Kort voordien waren ze door onze Lokale Politie op heterdaad betrapt, toen ze aan het vrijen waren in hun wagen.

Omdat de jonge vrouw geen ID-card kon voorleggen, nam  onze politie contact op met hun Franse collega’s. In afwachting van hun antwoord werd Farah T. opgesloten in de cel. De jonge dame liet zich volgens de Politie niet zomaar achter slot en grendel steken en gedroeg zich bijzonder opstandig.

Eén vrouwelijke Politie inspecteur kreeg uit het niets een vuistslag tegen haar bovenlip. Tot vandaag blijft het volgens Het Laatste Nieuws afwachten of ze blijvende schade zal overhouden aan haar tanden. De rechter kende het slachtoffer voorlopig 300 euro schadevergoeding toe. Farah T. kwam niet opdagen voor haar proces en werd bij verstek veroordeeld tot 6 maanden cel en 800 euro boete.