Home Knokke-Heist Online Shoppen in Knokke-Heist (16 shops met lokale handelaars)

Online Shoppen in Knokke-Heist (16 shops met lokale handelaars)

Nu bijna alle winkels zeker tot en met 5 april (en allicht langer) verplicht gesloten zijn, ben je als Knokke-Heistse shopper aangewezen op leuke shops op het web. Wij lijsten hier onze lokale online-boetiekjes op, waar je online de beste koopjes doet.

Ook een eigen shop GRATIS in de kijker?

WEBSHOP

Aankoop & Verkoop goud,prestige uurwerken,juwelen

The Watchhouse – Kustlaan 96 – Knokke-Heist


WEBSHOP

Madame Panier is ..een unieke winkel vol manden in alle kleuren, maten en materialen van rotan over palmbladeren, van bamboe tot hout en van jute tot linnen en uiteraard in riet. U vindt bij ons naast gevlochten manden, rotan zetels, stoelen en tafeltjes vooral decoratie in natuurlijke materialen met sterke focus op kwaliteit, originaliteit én respect voor traditie. Laat u verrassen door de rijke keuze aan houtmanden, linnenmanden, de grootst denkbare verzameling kastmanden van het land, koffers, uniek mandwerk uit alle hoeken van de wereld, boodschappentassen, poppenwagens, strijkmanden, broodmanden, bakkersmanden, houttrolleys, fietsmanden, hondenmanden en meer dan 30 jaar ervaring. Welkom in onze winkel voor persoonlijk advies en een uitstekende service maar bestellen kan ook online via deze webshop.

madamepanier KNOKKE – Lippenslaan 2 – Knokke-Heist

WEBSHOP

Verkoop en service audiovisuele producten (televisie, audio,…)

RTV Devlieghe Danny – Westkapellestraat 35 – Knokke-Heist


WEBSHOP

Webshop van Juwelier Colman in Knokke, alsook de Messika Boutique. Wij verkopen juwelen en uurwerken van een groot aantal bekende merken.

Colman – Elizabetlaan 17 – Knokke-HeistWEBSHOP

De betere fietsen en fietsaccessoires van kinderfietsen tot mountainbikes en high end koersietsen Uiteraard ontbreken de betere elektrische fietsen niet in ons gamma.

Bike On Web – Elizabetlaan 108-110 Knokke-Heist


WEBSHOP

Wij zijn een familiebedrijf van een 3e generatie schoenverkopers, gevestigd in Knokke waar we dames- en herenschoenen en accessoires verkopen. In onze visie staat de klant, en het persoonlijk contact met die klant, centraal, en we streven ernaar om een exclusieve, modieuze collectie aan te bieden aan een betaalbare prijs.

Naast het exclusieve Maury-label, verkopen we ook bekende merken waar we volledig achterstaan zoals Paul Smith, Kenzo, Martin Margiela, Minna Parikka, Ugg, Floris van Bommel, Barracuda, Timberland, Peter Kaiser, Primabase e. d.

Er zijn 4 vestigingen, waaronder een Timberlandstore waar we naast de dames- en herenschoenen ook de kinderschoenen en herenkleding aanbieden

Maury Knokke – Lippenslaan 338 – Knokke-Heist


WEBSHOP

Neem een kijkje op de internationale website en bestel bij je lokale handelaar in Knokke. Dit door me een mailtje of berichtje te sturen naar info@bananamoonknokke.be of 0475/82.20.94

Banana Moon – Zeedijk 569 – Rubensplein – Knokke-Heist


WEBSHOP


Momenteel kunt u bij ons online aankopen. Mail of bel ons met de vraag naar maat of kleur en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden. Wij versturen momenteel alles gratis. T050 24 10 79 of M0467 00 76 00

Printemps Knokke – Kustlaan 27 – Knokke-Heist


WEBSHOP

Voor alle computers hardware en software.

Roll Computers – Dorpsstraat 132 – Knokke-Heist


WEBSHOP

We geloven dat BABOR elke mens nog mooier kan maken en het zelfvertrouwen kan versterken. We zijn ervan overtuigd dat een vrouw die zich mooi en goed in haar vel voelt, meer durft, positiever, actiever en gelukkiger is. Op deze manier maken we het voor vrouwen mogelijk om de moed te hebben pretentieus, zelfbepalend en eisend te zijn. Niet alleen in de keuze van haar verzorging maar in het hele leven.

Instituut Nicky – Dorpsstraat 132 – Knokke-Heist


Ben je op zoek naar een tof & origineel cadeau ? Een gezellige plaid, een heerlijke geurkaars of wat nieuwe artikelen om jouw interieur een verfrissende boost te geven? Neem zeker een kijkje op onze webshop, gratis leveringen in de regio Knokke-Heist a.d.h.v. de code ‘KNOKKEHEIST’ op onze webshop.

De Houten Kruik – Graaf d’Ursellaan – Knokke-Heist


WEBSHOP

Bij ons gespecialiseerd Contactlens-Centrum vind je Alle merken contactlenzen en alle soorten onderhoudsproducten, kunsttranen en make-up voor lensdragers.

Contactlens-Centrum Knokke – Dumortierlaan 16 – KNokke-Heist


WEBSHOP

Meer dan een miljoen mogelijkheden inzake drukwerk, bedrukte borden, bedrukte doeken, immoborden, relatiegeschenken, … Ontdek het nu!

Ongeveer 25 jaar geleden werd het familiebedrijf Idee Fiks Printing opgestart en ondertussen zit een nieuwe generatie klaar om het roer over te nemen. De jaren ervaring hebben ons geleerd dat het bestellen van druk- en printwerk niet altijd evident is. Leverdata die niet gehaald worden of ondermaatse kwaliteit zijn vaak een doorn in het oog. Vandaar Simpleprint. Ons doel bij Simpleprint is het proces van bestellen en leveren van print- en drukwerk zo eenvoudig mogelijk te laten verlopen, zodat onze klanten tijd, geld en zich vooral zorgen kunnen besparen. Dit alles doen we met het oog voor het milieu en onze omgeving. We zijn er van overtuigd dat een eenvoudige, simpele website met duidelijke, scherpe prijzen en snelle leverdata een stap in de goede richting is.

Onze missie: Simpleprint is een eenvoudig te gebruiken platform om drukwerk te bestellen voor zowel professionals als consumenten.

Simpleprint – Lippenslaan 89 – Knokke-Heist


WEBSHOP

New Paris Londres is sinds jaar en dag in het straatbeeld aanwezig met 12 vestigingen. Dit familiebedrijf met hoofdzetel in Knokke-Heist wil u graag via haar website haar uitgebreid en uniek aanbod aan schoenen, handtassen, kledij en accessoires blijven aanbieden. Koop lokaal bij een Knoks familiebedrijf !

New Paris Londres – Lippenslaan – Knokke-Heist


WEBSHOP

Artikelen voor paard en ruiter. Honden accessoires

Horse Paradise – Knokkestraat 462 – Knokke-Heist

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here