Home Coronavirus Onze brandweermannen en -vrouwen verdelen 272.000 mondmaskers

Onze brandweermannen en -vrouwen verdelen 272.000 mondmaskers

De brandweermannen en -vrouwen van onze Hulpverleningszone 1 moeten instaan voor de uitlevering van de nieuwe mondmaskers die vandaag in ons land zijn toegekomen. 

Ze zullen die verdelen in de lokale brandweerposten van onze gemeente maar ook in Beernem, Blankenberge, Bredene, Brugge, Damme, De Haan, Gistel, Ichtegem, Jabbeke, Middelkerke, Oostende, Oostkamp, Oudenburg, Torhout, Zedelgem en Zuienkerke. Op hun beurt zullen de lokale posten die verdelen aan de ziekenhuizen, woonzorgcentra en andere zorginstellingen. 272.000 stuks in totaal. De logistieke operatie start om 17uur in Brugge.  De maskers moeten voor zonsondergang geleverd zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here