Home Knokke-Heist Stranduitbaters mogen nu toch onder voorwaarden hun strand verder afwerken

Stranduitbaters mogen nu toch onder voorwaarden hun strand verder afwerken

De afgelopen uren was er druk overleg tussen de stranduitbaters en het Gemeentebestuur van Knokke-Heist. Eerst mocht men de strandbar ’s niet verder afwerken. Maar nu geeft de gemeente dus groen licht. Zij het onder strikte voorwaarden.

Voldoende afstand houden is ook hier de boodschap. Maar hoe dan ook vrezen de stranduitbaters door de coronacrisis een economisch rampjaar. Voor de kust is de paasvakantie economisch heel belangrijk, maar die dreigt door de coronacrisis in het water te vallen.

De vooruitzichten voor dit jaar zien er dan ook niet goed uit. “Ik denk dat het een dramatisch jaar wordt, en we gaan de schade deze zomer zoveel mogelijk zien te beperken. Maar schade zal er sowieso zijn, daar gaan we niet van onderuit kunnen”, aldus nog Frederik Torresan van vzw Stranduitbaters Knokke-Heist,

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here