Home Zwinregio Kneistikrant, KMO-INFO Knokke-Heist en One.com bieden handelaars GRATIS een volledige webshop +...

Kneistikrant, KMO-INFO Knokke-Heist en One.com bieden handelaars GRATIS een volledige webshop + url aan

Terwijl de pandemie voortduurt, willen we u laten weten dat we alles in het werk stellen om onze lezers en luisteraars en het lokale bedrijfsleven in deze onzekere tijden te helpen en ondersteunen. Dit hebben we de afgelopen week al gedaan om handelaars met een webshop GRATIS de kans te geven om hun webshop publiek te maken via Kneistikrant en Sea Fun de lokale digitale krant en radio-omroep van Knokke-Heist.

Samen met onze lezers stelden we echter vast dat het aantal handelaars met een “eigen” webshop in Knokke-Heist heel weinig is. We hebben daarom maatregelen genomen en afspraken gemaakt met onze eigen internetprovider One.com om onze activiteiten en servicestabiliteit te garanderen voor alle ondernemers in Knokke-Heist en de Zwinregio, naast aanvullende ondersteuning die we bieden aan bedrijven die hun activiteiten online verplaatsen door GRATIS reclame. Willen we nog een stap verder gaan.

Onze lezers en luisteraars blijven natuurlijk onze prioriteit. Maar ook de tientallen kleine bedrijven die mogelijk te maken hebben met directe of indirecte negatieve effecten van het virus en aanverwante inperkingsmaatregelen. Verdienen onze steun… niet alleen door lokale one-line te kopen. Maar ook door zoveel mogelijk lokale handelaars ook on-line handel te laten drijven.

Op onze vraag ontwikkelde One.com daarom een ​​speciaal ‘plaats-uw-bedrijf-online’-pakket waarmee de kosten voor het online plaatsen van een e-commerce website drastisch worden verlaagd. We hopen dat ons aanbod van een 1e jaar gratis Webwinkel inclusief een gratis domeinnaam bedrijven uit Knokke-Heist en de Zwinregio in staat kan stellen om hun inkomsten online te genereren en de storm te doorstaan. Dit complete website en e-mail-pakket heeft alles wat een bedrijf nodig heeft om online bereikbaar, zichtbaar en interactief te zijn. Als u van voorstel gebruik wenst te maken aarzel dan niet en KLIK hier.  Je webwinkel nadien GRATIS op Kneistikrant kan langs de link HIER.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here