zaterdag, december 2, 2023
HomeKnokke-HeistStart Opbouw Overdekte IJspiste: Winterplezier op Komst

Start Opbouw Overdekte IJspiste: Winterplezier op Komst

De opbouw van een gezellige overdekte ijspiste op het Verweeplein is in volle gang, waarbij men zich richt op het creëren van een winterse sfeer die zowel jong als oud zal bekoren. Deze ijspiste, die dagelijks toegankelijk is van 10 tot 22 uur, biedt niet alleen een schaatservaring maar ook een verscheidenheid aan hapjes, drankjes en kermisattracties.

Voor een prijs van €7 per schaatsbeurt, inclusief de huur van schaatsen, kan iedereen genieten van het ijsplezier. Tevens zijn er abonnementen beschikbaar bij de kassa voor frequente bezoekers. Speciaal voor de jongsten onder ons zijn er activiteiten zoals gratis kindergrime en kinderdisco elke woensdagnamiddag en schaatsgewenning op zaterdag- en zondagvoormiddag. Tijdens deze laatste activiteit mogen ouders en grootouders gratis met hun schoenen het ijs op om de kleintjes te begeleiden.

Naast het schaatsen, biedt de ijspiste ook de unieke Ice Bumper Cars op een aparte piste en verschillende kermisattracties zoals een kindermolen, het eendjesspel Schmidt, een gebakkraam met heerlijke oliebollen en frietjes, en een lunapark.

De feestelijke opening van de ijspiste is gepland op vrijdag 1 december, waarbij de intrede van de Sint om 17 uur het startsein zal geven. De sluiting van de ijspiste is voorzien op zondag 7 januari met een speciale ceremonie om 16 uur.

Deze ijspiste belooft een magische plek te worden waar gezinnen en vrienden samen kunnen komen om te genieten van winterse activiteiten en lekkernijen in een sfeervolle omgeving.