vrijdag, december 1, 2023
HomeKnokke-HeistSuccesvolle Warmste Barbecue van Sint-Bernardus steunt De Warmste Week

Succesvolle Warmste Barbecue van Sint-Bernardus steunt De Warmste Week

De Warmste Barbecue, georganiseerd door Sint-Bernardus ter ondersteuning van De Warmste Week afgelopen vrijdag, werd gekenmerkt door een golf van enthousiasme en gemeenschapszin. Met een opkomst van 140 deelnemers, waaronder ouders, leerlingen en personeel, bewees het evenement een ware voltreffer te zijn.

De barbecue, gekenmerkt door zijn heerlijke assortiment en (h)eerlijke dranken verzorgd door Oxfam Wereldwinkel, zorgde voor een sfeer van gezelligheid en verbondenheid. De toevoeging van taart en koffie rondde de culinaire ervaring af. Een speciale vermelding verdient de bijdrage van Chocolatier M, die zijn unieke chocolade vlammetjes aanbood, waarvan de verkoop bijdroeg aan het goede doel.

De organisatie van het evenement werd met verve getrokken door de klassen 1d en 1e. Directeur de hr. Curvers sprak tijdens zijn welkomstwoord zijn dank uit aan de initiatiefnemers: mevr. Thiel (klas 1d), mevr. Gevaert, de hr. Van Reybroeck, de hr. Van Goethem, mevr. Dreypondt, en de hr. Segaert (klas 1e), evenals de enthousiaste leerlingen die bijdroegen aan het succes van de avond.

Dit evenement toont de kracht van gemeenschapszin en de bereidheid van Sint-Bernardus om zich in te zetten voor maatschappelijke doeleinden. De Warmste Barbecue is meer dan alleen een samenkomst; het is een symbool van de gezamenlijke inspanningen en de warmte die een gemeenschap kan bieden.