18.9 C
Knokke-Heist

30 jaar Tjoep a Tjoep met optreden Buren Van De Brandweer

Het was zaterdagavond weer tijd voor een hoogtepunt van het carnavalsseizoen in Knokke-Heist: het spetterende Bal de Tjoep a Tjoep. Dit evenement, georganiseerd door de Tjoeptjes, een groep enthousiaste carnavalisten, is al jaren een vaste waarde in het carnavalsgebeuren.

De Tjoeptjes zorgden voor een onvergetelijke lichtshow en een optreden van Buren van de Brandweer, bekend van hits als ‘Lekker Pik’ en ‘Pilsies Voor De Vat’. Naast deze knallers, was er nog een reden om te feesten: dit jaar bestaat de vereniging namelijk 30 jaar. Wat ooit begon met enkele scoutsleiders uit Zeebrugge, is uitgegroeid tot een hechte bende die niet bang is voor een feestje. De carnavalsdagen zijn de hoogdagen voor de Tjoeptjes en de liefde, vriendschap en plezier staan centraal.

Het optreden van Buren van de Brandweer was een hoogtepunt tijdens het feest. In 60 minuten pompten zij een vuurzee van klappers door de mengtafel, wat resulteerde in plezante chaos en energie. Het Bal de Tjoep a Tjoep beleefde weer een knallende editie en de carnavalsgekte was voelbaar in de zaal Ravelingen en ver erbuiten.

DSC_0390

Foto’s door Kneistikrant Fotograaf Alain Donvez– alain@kneistikrant.be

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen