9.9 C
Knokke-Heist

47ste KSA show “Lang Laufe die Liefde”

Vriendjesdagenmaand is terug bij KSA en dit keer met 185 groepen die samen feest vieren. Op deze speciale dag worden kinderen en jongeren uitgenodigd om een vriendje mee te nemen en te proeven van de KSA-ervaring. Het is een unieke kans om nieuwe vrienden te maken en de groep te versterken. KSA wil iedereen de kans geven om deel te nemen en steunt elke groep door hen te voorzien van spelimpulsen en vriendjesdagenbandjes.

Op 24 en 25 februari staat de 47ste KSA-show op het programma. Geen gewone vriendjesdag, maar een avondvullende show die jong en oud betrekt. Dit jaar worden we meegenomen naar de Olympische Winterspelen uit de jaren 80, in een verhaal vol avontuur, liefde en humor.

Laat je verrassen door de KSA-ervaring en breng je vrienden mee. KSA is er voor iedereen, met kernwaarden als spelen, groeien, verbinden en engageren. Laat de feestvreugde beginnen!

Wanneer

vrijdag 24/25 februari 2023

20 uur

Waar

Cultuurcentrum Scharpoord
Maxim Willemspad 1
8300 Knokke-Heist

Wegbeschrijving

Prijs

€ 8

€ 7 jeugdbeweging, 60+

Bestel jouw ticket

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Like & deel onze nieuwsberichten

Geniet elke dag van onze gratis krant en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. We waarderen het als je onze berichten op sociale media leuk vindt en deelt, dit helpt ons om onze inhoud nog verder te verspreiden. Dank je wel voor je steun en we hopen je regelmatig terug te zien!

logo kneistikrant

Ook dit moet je even lezen