zaterdag, april 13, 2024
Homekneistitv48ste KSA Show: "Wie Niet Weg Is… Is Gezien!"

48ste KSA Show: “Wie Niet Weg Is… Is Gezien!”

Alle groepen binnen KSA Knokke zetten hun beste beentje voor om hun act tot in de puntjes te perfectioneren. Elke groep levert een cruciale bijdrage aan het grotere verhaal dat tijdens de show verteld zal worden. Deze samenwerking zorgt ervoor dat het geheel meer is dan de som van de delen. Met de krokusvakantie in het vooruitzicht, wordt er extra geoefend op het legendarische podium van CC Scharpoord, waar het spektakel zal plaatsvinden.

Oproep aan de Ouders

De rol van de ouders kan niet onderschat worden in de aanloop naar de show. Naast het motiveren en vervoeren van de kinderen naar de repetities, zijn jullie ook een essentieel deel van het publiek. Jullie aanwezigheid en aanmoedigingen maken de ervaring onvergetelijk voor de jonge deelnemers. Het is een mooie gelegenheid om de prestaties van jullie kinderen van dichtbij mee te maken en deel uit te maken van de KSA gemeenschap.

Inschrijvingen en Tickets

Tickets voor de show zijn beschikbaar voor aankoop via de website van Knokke-Heist of in het Cultuurcentrum Scharpoord. Er zijn voorstellingen op vrijdag- en zaterdagavond, beide om 20:00 uur. Mis deze kans niet om een avond vol plezier, talent, en gemeenschapszin te ervaren.

Een Traditie Die Voortduurt

De KSA show is een fundamenteel onderdeel van het DNA van KSA Knokke en een traditie die al generaties lang wordt voortgezet. Het is niet alleen een kans voor de kinderen om hun talenten te tonen, maar ook een moment waarop de gemeenschap samenkomt om te vieren en te genieten van de creativiteit en het harde werk van de jongeren.

We kijken uit naar jullie bijdrage, zowel op het podium als in het publiek, om van de 48ste KSA show een memorabel evenement te maken. Laten we samen de traditie voortzetten en er een fantastische ervaring van maken voor iedereen betrokken!