9 C
Knokke-Heist

5000 euro voor het Kansenfonds Knokke-Heist

Het Bal van de Pompiers op 19 november 2022 was een groot succes. Het prachtige casino herleefde, de dansvloer onder de gigantische kroonluchter stond permanent vol en de bar draaide goed. Dit was allemaal te danken aan de vele vrijwilligers die de avond zelf, voordien of nadien hebben geholpen om dit machtige feest in goede banen te leiden. Ook de sponsors die geloofden in dit project hebben hun essentieel steentje bijgedragen.

Om de vrijwilligers en sponsors te bedanken hield de organisatie op vrijdag 4 februari 2023 een bedankingsdrink in café Den Oosthoek in Heist. Een moment om nog even na te praten en al voorzichtig plannen te maken voor het komende jaar. Maar dat was niet alles. Men kwam vooral ook samen om een groot deel van de opbrengst te schenken aan het goede doel. Dat doel was dit jaar vzw Kansenfonds, een lokaal doel dat met verschillende projecten zich richt op kansarme kinderen in Knokke-Heist. ‘Geef elk kind een kans’, is hun slogan en dat maken deze vrijwilligers meer dan waar! Het Bal van de Pompiers heeft maar liefst een bedrag van 5000 € kunnen overhandigen. Een mooie afsluiter van een fantastisch geslaagde organisatie!

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Like & deel onze nieuwsberichten

Geniet elke dag van onze gratis krant en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. We waarderen het als je onze berichten op sociale media leuk vindt en deelt, dit helpt ons om onze inhoud nog verder te verspreiden. Dank je wel voor je steun en we hopen je regelmatig terug te zien!

logo kneistikrant

Ook dit moet je even lezen