18.2 C
Knokke-Heist

60 jaar liefde tussen Simon en Marjem

Simon Brajbart en Marjem Uhr vierden op 20 maart 2023 hun diamanten huwelijksjubileum. Schepen Astrid Mestdach verraste het koppel met een bijzonder cadeau namens het gemeentebestuur.

Een opmerkelijke mijlpaal is bereikt door Simon Brajbart en Marjem Uhr, die onlangs maar liefst 60 jaar getrouwd waren. Het echtpaar werd op hun diamanten jubileum overvallen door schepen Astrid Mestdach, die hen namens het gemeentebestuur een champagnebox overhandigde.

Het liefdesverhaal van Simon en Marjem begon op een feestje in Brussel, waar ze elkaar ontmoetten en verliefd werden. Het koppel besloot zo’n 10 jaar geleden te verhuizen naar Knokke-Heist, terwijl hun twee dochters en kleinkinderen in het Brusselse bleven wonen. Inmiddels zijn Simon en Marjem de trotse overgrootouders van een achterkleinkind.

Simon rondde zijn legerdienst af in 1954 in Duitsland en vond vervolgens werk in de textielsector in Gent. Marjem, aan de andere kant, was verantwoordelijk voor het ontwikkelen van films voor de televisie bij de RTBF. Ondanks hun drukke carrières, wisten zij altijd tijd te maken voor elkaar en hun gezin.

De lokale gemeenschap wenst het paar nog vele gelukkige jaren samen en benadrukt de waarde van een langdurige en liefdevolle relatie in de huidige, vaak hectische samenleving. Met een verleden vol liefde, vriendschap en toewijding, dient het echtpaar als een inspiratiebron voor anderen.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen