16.9 C
Knokke-Heist

70 Jaar Samen: Arnold en Marie Vieren Platina Huwelijksjubileum

Een opmerkelijke mijlpaal werd onlangs gevierd in onze deelgemeente Heist, waar Arnold Haegeman en Marie Liereman hun 70ste huwelijksverjaardag vierden. Deze bijzondere gebeurtenis werd door het gemeentebestuur met een feestelijke lekkernijenbox erkend, terwijl het echtpaar in hun prachtige tuin poseerde.

De viering van het platina huwelijksjubileum van Arnold Haegeman en Marie Liereman werd op een bijzondere manier gevierd. Schepen Bert De Brabandere bracht namens het gemeentebestuur van Heist gelukwensen over aan het echtpaar en overhandigde hen een smakelijke lekkernijenbox. Arnold en Marie, die nu in de Pannenstraat wonen, poseerden met trots samen met de jonge schepen in hun sfeervol bebloemde tuin.

Het echtpaar heeft een rijke geschiedenis die begon in 1953, toen Arnold uit Sint-Rita (Moerkerke) en Marie uit Heist elkaar leerden kennen in Lapscheure. Ze besloten hun leven samen te beginnen en stapten in het huwelijksbootje. Hun liefde resulteerde in twee dochters, die het fundament vormden voor hun toekomstige leven.

In 1960 verhuisden Arnold en Marie naar Heist om dichter bij de scholen en het openbaar vervoer te zijn voor hun kinderen. Arnold werkte destijds bij de steenbakkerij Het Zoute langs de Kragendijk, terwijl Marie zich in het begin toelegde op de zorg voor het gezin als huisvrouw. Later ging zij aan de slag als poetsvrouw om extra inkomsten te genereren. Ondanks rugproblemen, waardoor Arnold zijn werk bij de steenbakkerij moest opgeven, bleef hij actief in zijn moestuin. Tot op de dag van vandaag, op 92-jarige leeftijd, is hij nog steeds gepassioneerd over zijn tuinwerk.

Het gemeentebestuur van Heist wenst het echtpaar nogmaals van harte proficiat met hun bijzondere jubileum en hoopt dat ze nog lang samen mogen genieten van hun welverdiende oude dag in het comfort van hun eigen huis. Met het vieren van deze indrukwekkende mijlpaal, is het echtpaar een inspiratie voor velen en een voorbeeld van toewijding en liefde die de tand des tijds doorstaat.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen