woensdag, mei 22, 2024
HomeKnokke-Heist70ste Huwelijksverjaardag van Oswald en Maria Gevierd

70ste Huwelijksverjaardag van Oswald en Maria Gevierd

Oswald Plasschaert en Maria Dupon, een opmerkelijk echtpaar uit onze gemeenschap, hebben gisteren hun platina jubileum gevierd. Deze bijzondere gelegenheid vond plaats in het historische Kasteel van Moerkerke, waar familie, vrienden, en lokale notabelen samenkwamen om deze mijlpaal te herdenken.

Een Liefdesverhaal dat Begon in de Jeugdbeweging

Het verhaal van Oswald en Maria is er een van langdurige liefde en toewijding. Ze ontmoetten elkaar in september 1950 in de jeugdbeweging en vanaf dat moment waren ze onafscheidelijk. Oswald, bekend als de koster van de St.-Niklaaskerk en uurwerkmaker in Westkapelle, en Maria, die haar rol als huisvrouw vervulde, hebben samen een rijk leven opgebouwd.

Avonturen en Familie

Het echtpaar staat bekend om hun liefde voor reizen en avonturen. Jarenlang verkenden ze de wereld met hun caravan en genoten van vele boottochten. Nu, met Maria’s verminderde mobiliteit, genieten ze van een rustiger leven. Hun familie, inclusief 3 kinderen en 9 kleinkinderen, blijft een centraal onderdeel van hun leven.

Burgemeester en Gemeenschap Brengen Hulde

Burgemeester Jan Morbee was aanwezig om het koppel te feliciteren namens het gemeentebestuur en het koninklijk paleis. De warme wensen en het eerbetoon van de gemeenschap weerspiegelen de hoge achting waarin het echtpaar wordt gehouden.

Het evenement in Kasteel van Moerkerke was een prachtige viering van liefde, toewijding en gemeenschapszin. Het gemeentebestuur en de inwoners van de stad wensen Oswald en Maria nog veel gelukkige jaren samen.