11.8 C
Knokke-Heist
your alt tag'

867 deelnemers dit weekend aan de 22ste editie van de Zwintriathlon

Dit weekend ben jij misschien één van de 867 deelnemers aan de 22ste editie van de Zwintriathlon. Na twee jaar afwezigheid omwille van de COVIDpandemie zijn de organisatoren verheugd om opnieuw triatleten te kunnen verwelkomen in Knokke-Heist. De medewerkers van de Sportdienst hebben zich na het runnen van het lokale vaccinatiecentrum opnieuw vol enthousiasme toegelegd op de organisatie van sportevents en staan te trappelen om een mooi event aan te bieden.

De break van twee jaar zorgde ook voor een fel gewijzigd concept. De vaste afspraak op woensdag ruimde plaats voor de zaterdag. Verder een nieuwe startlocatie aan het Evenementenstrand in Duinbergen, met voor het eerst 1500 m zwemmen in zee met één centrale wisselzone en een vernieuwd fietsparcours tot gevolg. We zijn er echter van overtuigd dat de beleving en sportieve uitdaging van de Zwintriathlon onveranderd zijn gebleven en hopen de organisatoren de deelnemers en supporters opnieuw met een voldaan gevoel huiswaarts te laten gaan na het event.

Deze briefing wil onder meer duidelijkheid bieden inzake organisatorische afspraken en sportieve reglementen. De sportreglementen van Belgian Triathlon (BE3) zijn van toepassing. Op www.zwintriathlon.be vind je een link naar deze sportreglementen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen