vrijdag, mei 27, 2022
14.6 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Aanpassing dienstregeling De Lijn in Den Hoorn

De Lijn acht het niet mogelijk om de N49 aan Waterpolder in Den Hoorn veilig te kruisen en past haar dienstregeling voor de lijnen 45, 62 en 98 aan. De aanpassing gaat in op donderdag 12 mei en zal duren tot het einde van de werken in de Hoornstraat, voorzien eind 2022.

De lijnbus zal vanaf donderdag 12 mei 2022 de N49-expressweg niet meer rechtdoor kruisen maar omrijden naar een kruispunten waar dit veiliger kan. Dit zal impact hebben op de doortochttijden en de bediening van een aantal haltes.

OPGELET! De informatie op de routeplannen van De Lijn zal vermoedelijk pas vanaf 16 mei aangepast zijn. 

Lijn 45

In de richting van Maldegem zal de bus eerst Middelburg bedienen en daarna Moerkerke. 

Vanuit Knokke richting Maldegem: de bus rijdt zijn normale reisweg tot kruispunt N49xHoornstraat. Daarna rijdt hij rechtdoor op de N49, links Waterpolder, bediening Middelburg, opnieuw via Waterpolder naar N49, rechts N49, U-draai t.h.v. kruispunt Hoornstraat, rechts Waterpolder, rechts Maleise Weg, links Hoornstraat, normale reisweg i.f.v. de bediening van Moerkerke. Daarna rijdt de bus via Waterpolder naar N49, rechts N49 en dan verder normale reisweg richting Maldegem.

Vanuit Maldegem richting Knokke: De bus zal na de bediening van Middelburg de N49 richting Knokke oprijden om een U-bocht te maken op het kruispunt aan de Hoornstraat. Daarna rijdt de bus Waterpolder in om Moerkerke te bedienen. Vanuit Moerkerke rijdt de bus via de Leopoldsvaart-Oost, Molentje en Vredestraat naar Lapscheure. 

Lijn 62

De reisweg van de eerste rit naar Brugge (normaal vertrek 6.41 uur in Middelburg) en de laatste rit van/naar Brugge (18.39 uur op ’t Zand en normaal 19.12 uur in Middelburg) wordt beperkt tot Moerkerke in plaats van Middelburg. De laatste bus naar Brugge zal om 19.20 uur vertrekken vanaf halte Moerkerke-Den Hoorn. 

De ritten die normaal vertrekken vanaf of eindigen aan de halte Moerkerke-Sint-Ritakerk vertrekken vanaf of worden beperkt tot de halte Moerkerke-Den Hoorn. 

Avondlijn 98

De ritten van de avondlijn worden beperkt tot de halte Moerkerke De Eendracht. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen