vrijdag, april 19, 2024
HomeKnokke-HeistActieve Paasvakantie: Uniek Sportkamp voor Jeugd bij Anemos en Tennis- Padelclub Duinbergen

Actieve Paasvakantie: Uniek Sportkamp voor Jeugd bij Anemos en Tennis- Padelclub Duinbergen

Tijdens de paasvakantie van 2024 bieden het watersportcentrum Anemos en Tennis- Padelclub Duinbergen een uniek sportkamp aan voor jongeren tussen 9 en 14 jaar. Een ochtend vol tennis en padel, gevolgd door middagen vol strandplezier en diverse sportactiviteiten.

In een unieke samenwerking tussen het watersportcentrum Anemos en Tennis- Padelclub Duinbergen krijgen jongeren van 9 tot 14 jaar deze paasvakantie de kans om deel te nemen aan een bijzonder sportkamp. Het kamp, gepland voor de tweede week van de paasvakantie, van 8 tot 12 april 2024, belooft een mix van sport, spel, en plezier.

Programma Overzicht

  • Ochtendsessies bij Tennisclub Duinbergen: De dag start met het aanleren en verbeteren van tennis- en padelvaardigheden op de banen van Tennisclub Duinbergen.
  • Middagactiviteiten bij Anemos Beachclub: Na een ochtend vol racketsporten verplaatsen de activiteiten zich naar het strand, waar de deelnemers kunnen genieten van een breed scala aan strand- en sportspellen aangepast aan het weer. Denk hierbij aan beachkiten, longskaten, skateboarden, archery tag, en de BMX pumptrack. Ook populaire spellen zoals bubble football en jumpstick staan op het programma.

Deelname en Inschrijving

  • Kosten: De kosten voor deelname bedragen €225 voor leden en €255 voor niet-leden.
  • Inschrijven: Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via de officiële website van Anemos: www.anemos.be.

De initiatiefnemers beloven een week vol sportieve uitdagingen en plezier, waarbij de activiteiten zorgvuldig worden geselecteerd op basis van de weersvoorspellingen. Dit zorgt ervoor dat elke dag een unieke ervaring biedt, afgestemd op de optimale omstandigheden voor de geplande sporten.

Ons gedacht….

Het sportkamp georganiseerd door Anemos en Tennis- Padelclub Duinbergen is een uitgelezen kans voor jongeren om de paasvakantie actief en gevarieerd door te brengen. Met een programma dat zowel racketsporten als dynamische strandactiviteiten omvat, biedt het kamp een perfecte balans tussen sport, spel, en ontspanning. Inschrijvingen zijn nu geopend voor de tweede week van april.