zondag, april 14, 2024
HomeHaven / ZeebruggeAfscheid van Frituur 't Kastaarke in Zeebrugge

Afscheid van Frituur ’t Kastaarke in Zeebrugge

Op zondag 17 december was het een emotionele dag in Zeebrugge, toen Frituur ’t Kastaarke, een icoon in de lokale gemeenschap, haar deuren definitief sloot. De frituur, dat jarenlang door Michel en Mariane met passie werd gerund, was niet alleen een plek waar knapperige frietjes werden geserveerd, maar ook waar gouden herinneringen werden gemaakt.

De liefde en toewijding van Michel en Mariane voor hun frituur waren duidelijk zichtbaar. Elke klant werd met een warme glimlach begroet, waardoor ’t Kastaarke meer dan een frietkot werd; het werd een ontmoetingsplaats waar mensen samenkwamen. De gemeenschap van Zeebrugge heeft altijd genoten van de heerlijke, goudgele frietjes en de vriendelijke service die het echtpaar bood.

Het nieuws van de sluiting werd met gemengde gevoelens ontvangen. Enerzijds is er het verdriet om het verlies van een geliefde lokale onderneming, anderzijds is er het respect en de waardering voor het harde werk dat Michel en Mariane hebben verricht. Hun welverdiende pensioen is een moment waarop ze terug kunnen kijken op de vreugde en het geluk dat ze vele klanten hebben gebracht.

Klanten en buurtbewoners kwamen op de laatste dag samen om hun waardering en dankbaarheid te uiten. “Dank jullie wel voor de knapperige herinneringen en de gouden momenten die jullie frituur met zich meebracht,” zei een trouwe klant. “Geniet van jullie welverdiende pensioen! Jullie hebben het dubbel en dik verdiend!”

’t Kastaarke zal in de harten van velen blijven voortleven als een symbool van gemeenschapsgeest en Belgische gezelligheid. Het verhaal van Michel en Mariane is er een van passie, toewijding en de liefde voor het vak, een verhaal dat inspireert en herinnert aan de waarde van lokale ondernemingen in onze samenleving.

Zo sluiten we het hoofdstuk van Frituur ’t Kastaarke, maar de herinneringen en de impact die het echtpaar op de gemeenschap heeft gehad, zullen blijven voortleven. We wensen Michel en Mariane een gelukkig en ontspannen pensioen toe.