zondag, april 14, 2024
HomeKnokke-HeistAlmost Heaven treedt op in Tracks & Tr@vellers: een avond vol muzikale...

Almost Heaven treedt op in Tracks & Tr@vellers: een avond vol muzikale verrassingen

Op de avond van zaterdag 24 februari 2024 transformeert de gezellige praat- en muziekkroeg Tracks & Tr@vellers, gelegen op het sfeervolle Maurice Lippensplein, in een podium voor de band Almost Heaven. Deze muzikale formatie, bestaande uit zanger-gitarist Wilfried Latruwe, zangeres Jenny Hoste en violiste Hilde De Ketelaere, belooft een avond te bieden vol akoestische vertolkingen van Engelstalige pop, Americana, country, en Nederlandstalige kleinkunst en pop. Met decennia aan ervaring, weet dit trio hun passie voor muziek op een unieke manier over te brengen aan het publiek.

Een muzikale reis van hemelse klanken tot opzwepende ritmes

De muziek van Almost Heaven wordt gekarakteriseerd door een samensmelting van scherpe gitaargeluiden, zachte vioolklanken en de harmonieuze samenzang van Willie Boy & Jennifer. Afhankelijk van de sfeer onder het publiek en het aantal getapte vaten door kroegbazen Peter en Tjardo, varieert de muziek van fragiel en hemels tot energiek en opzwepend. Het repertoire omvat naast prachtige covers van sixties- en seventies-klassiekers ook eigen nummers die bezoekers meevoeren op een emotionele reis langs diverse stemmingen.

Gratis toegang tot een onvergetelijke avond

De avond biedt meer dan alleen muziek; het is een ervaring waarbij de toeschouwers worden uitgenodigd om deel te nemen aan een gemeenschappelijke viering van muzikaliteit. Met gratis toegang is er geen drempel om deel uit te maken van deze bijna hemelse ervaring. Fans van John Denver zullen zich speciaal voelen wanneer de band een unieke draai geeft aan het bekende “Take me home” in de sfeer van Tracks & Tr@vellers.

Beleef een avond vol muzikale verrassingen met Almost Heaven in Tracks & Tr@vellers op 24 februari 2024. Dit evenement, gelegen op het Maurice Lippensplein, presenteert een unieke mix van Engelstalige pop, Americana, country en Nederlandstalige kleinkunst en pop in een akoestische setting. Gratis toegang tot een avond waar de muziek varieert van hemels tot opzwepend, afgestemd op de sfeer onder het publiek. Mis deze kans niet om te genieten van klassieke covers en originele nummers in een intieme en gezellige omgeving.