zondag, augustus 14, 2022
27.9 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Alsan neemt je in haar nieuwste toonzaal hier in Knokke-Heist mee op reis

Alsan neemt je in haar nieuwste toonzaal hier in Knokke-Heist mee op reis door… Europa. Vanaf zaterdag 18 juni opent Alsan, samen met De Plancke en Verhelst, een nieuwe showroom waar je terecht kan voor de laatste badkamertrends. Wandel van Amsterdam naar Kopenhagen over Milaan tot Parijs en ontdek er de verschillende badkamerstijlen per stad. Je vindt er designs van o.m. Villeroy & Boch, Detremmerie, Ideal Standard, Hansgrohe en CRISTINA Rubinetterie.

Een nieuwe woning, een broodnodige renovatie of gewoon een frisse wind in huis vragen dezelfde aanpak: (ver)bouwen. Alsan weet met meer dan 50 jaar ervaring haar klanten te adviseren, te inspireren en te ontzorgen voor badkamer, keuken en technieken. Dat betekent dat Alsan alle zorgen van de klant – van A tot Z; van plan tot oplevering – wegneemt. Wie wil, kan zelf aan de slag, maar al van bij het begin wil Alsan de klant bijstaan met de kennis van een ervaren interieuradviseur en een erkende installateur of professional om de werken uit te voeren. Zo zorgt Alsan ervoor dat de consument met een fijn gevoel kan terugblikken op zijn of haar renovatie of bouwproject.

Met slechts ‘één shop stop’ kan de klant – samen met een interne interieurexpert – het volledige plaatje samenstellen. Zo matcht alles binnen dezelfde stijl en past het interieur mooi samen. Alsan maakt bovendien enkel gebruik van kwalitatieve merken en materialen, die garant staan voor temperatuur-, kook- en badkamercomfort van topniveau. Naast alle bekende merken, bieden ze hun klanten enkele bijzondere toppers aan, zoals het Italiaanse designmerk Cristina, waarvan Alsan al zo’n 25 jaar de exclusieve verdeler is in België.

Praktische info

Wanneer?

Zaterdag 18 juni 2022, van 13u tot 19u

Waar?

Kragendijk 94 – 96, 8300 Knokke-Heist

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen