3.2 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Amelie Albrecht – Zwaar leven

Laat jouw lachspieren tijdens de comedy over het leven van Amelie Albrecht werken. ๐—›๐—ผ๐˜‚ ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜€๐˜๐—ฒ๐˜ƒ๐—ถ๐—ด๐—ฒ ๐—ฝ๐—ผ๐—ฟ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐—ท๐—ฒ ๐—บ’๐—ฒ๐—ป ๐—ณ๐—ผ๐˜‚๐˜๐—ถ๐˜€๐—บ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป ๐˜‡๐—ฒ๐—น๐—ณ๐—ฟ๐—ฒ๐—น๐—ฎ๐˜๐—ถ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด. ๐—•๐—ผ๐—ฒ๐—ธ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐—ป๐˜‚ ๐—ท๐—ผ๐˜‚๐˜„ ๐˜๐—ถ๐—ฐ๐—ธ๐—ฒ๐˜ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ ๐™ฅ๐™ช๐™ง๐™š ๐™จ๐™ฉ๐™–๐™ฃ๐™™-๐™ช๐™ฅ ๐™˜๐™ค๐™ข๐™š๐™™๐™ฎ ๐™ซ๐™–๐™ฃ ๐™๐™š๐™ฉ ๐™š๐™ฃ๐™š๐™ง๐™œ๐™ž๐™š๐™ฏ๐™ช๐™ž๐™ฃ๐™ž๐™œ๐™š ๐™จ๐™ค๐™ค๐™ง๐™ฉ.

https://webshopdamme.recreatex.be/Tickets/Detail

Over het leven van Amelie Albrecht kunnen we kort zijn: niet noemenswaardig.
Na acht jaar tekenacademie kon ze nog niet tekenen, jarenlang vioolles leverde haar nog geen vaag gevoel voor muziek op en paardrijden moest ze opgeven omdat ze allergisch werd voor dieren.
En dan zwijgen we nog over haar schoolcarriรจre.

Amelie kreeg haar hele leven te horen dat ze nergens zou komen met haar grote mond en neiging om alles in het belachelijke te trekken.
Een eigenschap die haar vroeger voortdurend in de problemen bracht, maar haar in 2018 wel de overwinning van Humoโ€™s Comedy Cup opleverde.
Sindsdien verdient ze geld door zichzelf te zijn: charmant onverschillig. En toch is het leven er niet bepaald lichter op geworden. Blij moeten zijn omdat je dan toch iets van je leven maakt is ook een opgave.

Amelieโ€™s comedy wordt gekenmerkt door een stevige portie je mโ€™en foutisme en zelfrelativering. Pure stand-up comedy van het energiezuinige soort.

Like & deel onze nieuwsberichten

Geniet elke dag van onze gratis krant en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. We waarderen het als je onze berichten op sociale media leuk vindt en deelt, dit helpt ons om onze inhoud nog verder te verspreiden. Dank je wel voor je steun en we hopen je regelmatig terug te zien!

logo kneistikrant

Ook dit moet je even lezen