18 C
Knokke-Heist

Ananas onthult duistere kanten van Sluis: Mis het Business to Business 2.0 evenement niet!

In de gemeente Sluis gebeuren er vreemde zaken, en een ananas zou wel eens de sleutel tot de waarheid kunnen zijn. Het Business to Business 2.0 evenement dat plaatsvindt op 21 maart 2023 belooft een gevarieerd middag- en avondprogramma vol informatie en inspiratie, maar wat er precies gaat gebeuren blijft nog in nevelen gehuld. Tijdens de deelsessies zullen actuele thema’s als personeel, ondernemen en toerisme in een grensregio besproken worden. Maar er lijkt meer aan de hand te zijn dan alleen maar zakelijke informatie.

Geruchten over duistere kanten van ananas gaan al langer rond en de organisatie van het evenement lijkt meer te weten dan ze los willen laten. Wat is er aan de hand en waarom is die ananas zo belangrijk? Bezoekers worden uitgenodigd om zich in te schrijven voor het evenement en te ontdekken wat er allemaal speelt. De locatie, Mauritshof IJzendijke, lijkt alvast een passende omgeving te zijn voor dit mysterieuze gebeuren.

Er wordt beloofd dat bezoekers naar huis zullen gaan met bruikbare tips en een verfrissende kijk op hun bedrijf. Zet 21 maart alvast in je agenda en houd de website, LinkedIn en je mailbox in de gaten voor meer informatie. De waarheid over Sluis en de ananas zal binnenkort onthuld worden. Durf jij het aan om erbij te zijn?

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen