5.9 C
Knokke-Heist

Anemos warmste watersportclub 

Anemos Beachclub gaat met enkele lokale acties ten voordele van kinderen in kansarmoede het eindejaar warm tegemoet! Op de warmste vrijetijdsmarkt 18 december 2022 in Zaal Ravelingen kan je er aan de Anemos stand jenevertjes en de enige echte Anemokken kopen waarvan de opbrengst integraal naar het project ‘Mama’s voor Kinderen’ gaat.  

Er zal ook een mand staan om speelgoed die een tweede leven verdient in te zamelen. Deze inzamelactie was al gestart bij het Sintbezoek in Anemos op zondag 4 december 2022. Op vraag van de kindervriend waren de kinderen op voorhand thuis in hun speelgoedkoffer gedoken om speelgoed te verzamelen voor kinderen die het minder hebben. Dit ingezameld speelgoed zal later door de Dienst Welzijn worden verdeeld via “’t Schap, de sociale kruidenier”.   

“We zien je dus graag komen op zondag namiddag 18 dec. in de Ravelingen” aldus Ewald en Lotje van Anemos.  

Like & deel onze nieuwsberichten

Geniet elke dag van onze gratis krant en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. We waarderen het als je onze berichten op sociale media leuk vindt en deelt, dit helpt ons om onze inhoud nog verder te verspreiden. Dank je wel voor je steun en we hopen je regelmatig terug te zien!

logo kneistikrant

Ook dit moet je even lezen