14.2 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Apres-Ski Fuif in zaal Ravelingen

Drie carnavaldj’s draaien het dak eraf !

Op vrijdag 28 oktober gaat het dak van de Ravelingen er nogmaals af met de 23ste editie van de legendarische Apres-Ski Fuif. WTC Roadrunners pakken dit jaar uit met maar liefst 3 lokale carnavaldj’s. DJ D Double D gekend van Carnavaltent ’t Volkshuis, DJ Ivo die resideert in carnavalscafé bij uitstek Den Oosthoek en DJ C Fisee die bij Sonny in Café De Bolle maar ook op de carnavalkar van de Strandreetjes de carnavalsgekte aanstuurt, zullen in de Ravelingen hun beste beentje voor zetten. Ook DUBBEL FEEST, de carnavalsknallers bij uitstek van de laatstje jaren gekend van de hit “Tik Em Aan” komen live de tent op z’n kop zetten. Daarnaast natuurlijk de gekende sfeer die je van de Apres-Ski Fuif gewend bent: sneeuwkanonnen, confettislierten, cava- en cocktailbar, het hoort er allemaal bij !   Zij die er echt niet genoeg van krijgen, kunnen nadien verder feesten op de afterparty in Den Oosthoek.

Traditiegewijs is deze Apres-Ski Fuif ook de start van het nieuwe carnavalseizoen te Heist. Het belooft een druk carnavaljaar te worden in de nieuwe Ravelingen, want na deze Apres-Ski Fuif volgen nog diverse andere carnavalfuiven zoals Het Feest Kan Beginnen, Bal Van De Plakkers, en zoveel meer… Haal jullie klakker maar terug van het zolder ! 

Kaarten zijn nog steeds verkrijgbaar in Café Den Oosthoek, Café De Meerpaal, Bocadillo, Sam Shop en Jann Ric. Je betaalt slechts 8 euro en krijgt er meteen een gratis ticket voor Het Feest Kan Beginnen bij (op zaterdag 21 januari ’23, met optreden van Sjansjee). Aan de deur betaal je 10 euro, zolang de keet niet uitverkocht is. De deuren worden opengegooid om 21u. 

Meer info:

Tim Debrabandere: 0486 24 33 15 / timdebrabandere@hotmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen