HomeCultuurArt Tour 2.0 is kunst en culinair genieten in één pakket

Art Tour 2.0 is kunst en culinair genieten in één pakket

Van een gedresseerd bord in een toprestaurant naar een stijlvol aangeklede etalage van een bekend modelabel tot een glas bubbels in één van de kunstgaleries, in Knokke-Heist krijg je steeds een combinatie van kwaliteit, een passie voor schoonheid en volop genieten. Stap in en ontdek het allemaal tijdens de ART Tour 2.0. Van 24 juni tot en met 11 september neemt een enthousiaste gids je op donderdag, vrijdag en zaterdag mee op een stille en duurzame ontdekkingstocht doorheen onze mooie gemeente in een unieke elektrische citymobiel. Tijdens de ART Tour 2.0 kom je oog in oog met hedendaagse beeldhouwkunst gecombineerd met 3 culinaire stops.

Dit jaar start de route om 11 uur aan het bureau van Toerisme op het Lichttorenplein. Laat je vervoeren langs de rijke geschiedenis van Duinbergen en de nieuwe woonbuurt Duinenwater. Eindigen doen we in het Zoute met een heerlijk lekkere afsluiter. We verwennen je op zowel artistiek als culinair vlak.

Er zijn 2 speciale edities dit jaar! 29 & 30 juli zorgt Joost Declercq, curator van de Eerste Parade, voor een persoonlijke uitleg aan de kunstbeelden aan het Grand Casino Knokke.

Op 19 & 20 augustus gidst dichteres Maud Vanhauwaert de ART Tour 2.0.

Volwassenen: € 39 Jongeren (16-26): € 32 Kinderen (tot en met 15 jaar): € 20

Groepsticket (vanaf 10 personen): € 35

Reserveer nu jullie plaats want ze zijn beperkt.

Info en reservatie:

Toerisme Knokke-Heist vzw Zeedijk-Knokke 660

8300 Knokke-Heist T 050 630 380 Toerisme@knokke-heist.be

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers